
PRZYSTAWKI
TATAR WOŁOWY 49 zł
z grzybami shitake, szalotką, ogórkiem, majonezem lubczykowym i żółtkiem
TAJSKA SAŁATA Z WOŁOWINĄ 55 zł
z chrupiącymi warzywami, sezamem, kolendrą, winegretem limonkowym z imbirem i harissą
KROKIET SEROWY ( sałata ) 53 zł
z burakiem, jabłkiem, orzechami, maliną i winegretem miodowym z granatem
ZUPY
ROSÓŁ 23 zł
z domowym makaronem
ŻUREK NA MAŚLANCE 27 zł
z białą kiełbasą, wędzonką, jajkiem
ZUPA CEBULOWA 27 zł
z parmezanem i grzanką
ZUPA GRZYBOWA 34 zł
z lanymi kluskami z rozmarynem, warzywami korzeniowymi i oliwą ziołową
ZUPA KOKOSOWA 42 zł
z warzywami, sandaczem, tuńczykiem, łososiem, jesiotrem, ryżem i marakują


DANIE RYBNE I OWOCE MORZA
SANDACZ Z TŁUCZONYM ZIEMNIAKIEM 79 zł
zielonymi warzywami strączkowymi i sosem winnym
GRILLOWANA OŚMIORNICA 125 zł
z humusem na ciepło, bobem, groszkiem, majonezem chorizo, sezamem
chorizo i olejem z natki pietruszki
DANIE MIĘSNE
BURGER Z SEZONOWANEGO ROSTBEFU 62 zł
z chrupiącymi piklami, serem pleśniowym, sambal mayo i frytkami
ŻEBRO WIEPRZOWE 73 zł
z pieczonym ziemniakiem, gzikiem, cebulą, sałatką z wędzonej marchewki
i glazurą z suszonej śliwki
PIERŚ Z KACZKI 82 zł
z kopytkami dyniowymi, gruszką, cykorią i demi – glacem z pigwą
COMBER Z JELENIA 120 zł
z ziemniakami, puree z topinambura i kawy, grzybami, jarmużem i sosem chasseur
SEZONOWANY ROSTBEF ARGENTYŃSKI 125 zł
z pieczonym ziemniakiem, jarmużem, brokułem, grzybami i zabajone z palonym masłem


MAKARONY / PIEROGI / DANIA BEZMIĘSNE
AGNOLOTTI PIETRUSZKOWE 46 zł
z pieczonym ziemniakiem, pecorino, panierowanym żółtkiem, bułką tartą i kalafiorem
PIEROGI Z SZARPANYM SKOKIEM Z KRÓLIKA 46 zł
z pancetą, kwaśną śmietaną, fenkułem i jasnym demi – glacem
STEK Z KAPUSTY 47 zł
z puree ziemniaczanym, karmelizowaną śliwką, grzybami, chrupiącymi pestkami,
zabajone z palonego masła i demi – glace warzywnym
MAKARON RAMEN 63 zł
z wołowiną po syczuańsku, sezamem, warzywami,
grzybami i orzechami ziemnymi
DESERY
LODY 29 zł
z sezonowymi owocami
możliwość zamiany lodów na lody rzemieślnicze własnej produkcji (dopłata 5 zł/deser)
KRÓWKA 34 zł
MUS MIGDAŁOWY ZE SŁONYM KARMELEM 34 zł
z kremem z marakui, biszkoptem migdałowym i sorbetem z rokitnika i marakui
SERNIK 34 zł
z czarną porzeczką, lodami z palonego masła i białej czekolady

DLA NAJMŁODSZYCH GOŚCI
ROSÓŁ Z DOMOWYM MAKARONEM 16 zł
POMIDOROWA Z DOMOWYM MAKARONEM 18 zł
SPAGHETTI BOLOGNESE 29 zł
FILECIKI Z KURCZAKA Z FRYTKAMI I KOLBĄ KUKURYDZY 33 zł
NAPOJE ZIMNE
Pepsi Cola (0,2l) 10 zł
Pepsi Max (0,2l) 10 zł
7Up (0,2l) 10 zł
Mirinda Orange (0,2l ) 10 zł
Schweppes Tonic (0,2l ) 10 zł
Lipton Lemon (0,2l) 10 zł
Sok owocowy TOMA (0,2l ) 10 zł
jabłko, pomarańcz, czarna porzeczka, pomidor
Woda Cisowianka Perlage (0,3l/ 0,7l ) 10 zł/16 zł
Karafka wody niegazowanej z miętą i cytryną (1l ) 14 zł
Jabłkowy sok tłoczony / z Majd / (0,2l / 1l ) 10 zł/ 29 zł
Sok ze świeżo wyciskanych owoców(0,2l ) 19 zł
pomarańcz, grapefruit, mix
NAPOJE GORĄCE
Kawa czarna/biała 14 zł
Espresso 14 zł
Espresso macchiato 14 zł
Espresso doppio 18 zł
Cappuccino 18 zł
Latte macchiato 18 zł
Irish Coffee 26 zł
Gorąca czekolada 18 zł
Herbata kubek 14 zł
Herbata dzbanek 18 zł
czarna, earl grey, zielona, zielona jaśminowa, miętowa z cytryną, owocowa
PIWA
Żywiec beczka 0,5l 12 zł
Żywiec beczka 0,3l 10 zł
Żywiec butelka 0,5l 12 zł
Piwo regionalne 0,5l 16 zł
Wszystkie dania przygotowujemy od podstaw, korzystamy ze świeżych, organicznych produktów zakupionych u lokalnych producentów. Jeśli potrawy nie spełniają Państwa oczekiwań ze względu na jakiekolwiek ograniczenia zdrowotne, Szef Kuchni zawsze służy pomocą.
Lista alergenów dostępna jest u obsługi restauracji.