Nasz Ośrodek to idealne miejsce do organizacji szkoleń, konferencji i wszelkiego rodzaju eventów. Do dyspozycji naszych Gości posiadamy w pełni wyposażone sale szkoleniowe ( ekran, rzutnik, nagłośnienie, zaciemnienie dla potrzeb projekcji ) komfortowo wyposażone, całoroczne domki, zaplecze restauracyjne oraz obszerny teren zielony idealny pod gry scenariuszowe czy zabawy team buildingowe.
Uczestnikom szkoleń i konferencji proponujemy również korzystanie z atrakcji dodatkowych Ośrodka:
- piaszczysta plaża i boisko do siatkówki plażowej
- przystań z wypożyczalnią sprzętu wodnego
- wiata grillowa
Przerwa kawowa - oferta
Dodatkowo do pakietu I lub II proponujemy:
- Owoce filetowane
- Ciasto własnego wypieku
- Wybór wypieków drożdżowych (mini rogaliki, mini pączki) i croissanty
- Wybór kolorowych kanapek bankietowych (4 szt./os.)
- Miks koktajlowy
- Mini burgery
- Tortille z tuńczykiem i kaparami, z majonezem, jajkiem i bekonem, z warzywami
- Roladki z cukinii z suszonymi pomidorami i orzechami
- Tartinki z łososiem, kurczakiem, szpinakiem i pomidorami
- Chrupiące warzywa z dipem jogurtowo – miodowym
- Panierowane pieczarki
- Paluchy drożdżowe z ziołowym oliwami
- Szaszłyki z wątróbki drobiowej w musie jabłkowym
Oferta „miks koktajlowy” dostępna dla grup minimum 20-osobowych
Serdecznie zapraszamy do kontaktu – naszą ofertę dostosujemy do Państwa wymogów organizacyjnych:
tel. 89 513 09 78
Lunch konferencyjny - oferta
oferta dla grup minimum 30-osobowych
Zupa w kociołku:
- Krem z kalafiora
Bufet gorący:
- Schab wolno gotowany w sosie własnym z grillowanymi pieczarkami
- Kurczak w otrębach z warzywami korzeniowymi w miodzie i sezamie
- Sandacz saute w sosie porowym z zielonym groszkiem i czarnuszką
- Penne w sosie pomidorowym z chili, oliwkami, bazylią i parmezanem
Dodatki do dań gorących:
- Ryż z warzywami
- Pieczone ziemniaki w ziołach
- Kopytka zasmażane
- Zestaw sałat, warzyw i sosów do własnej kompozycji
Napoje:
- Woda w dzbankach
Zupa w kociołku:
- Żur na maślance
Bufet gorący:
- Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym
- Pierś z kurczaka z suszonymi pomidorami i orzechem włoskim
- Łosoś na szpinaku w sosie serowym
- Spaghetti w sosie pesto z pomidorami, cukinią i serem dojrzewającym
Dodatki do dań gorących:
- Ryż z warzywami
- Kluski śląskie / pieczone ziemniaki w ziołach
- Zestaw sałat, warzyw i sosów do własnej kompozycji
Bufet słodki:
- Szarlotka
- Sernik
- Mus czekoladowy z malinami
- Owoce filetowane
Napoje:
- Woda w dzbankach / sok owocowy
- Kawa/herbata
Lunch konferencyjny – menu do wlasnej kompozycj
obowiązuje jednolite menu dla grupy, oferta dla grup do 30 osób
Przystawka:
- Pasztet staropolski / marynowane zielone jabłko / żurawina / chrzan
- Rostbef / rukola / parmezan / kapary
- Carpaccio z buraków / feta / soczewica
Zupa:
- Rosół / domowy makaron
- Żur na maślance / biała kiełbasa / wędzonka / jajko
- Krem z pieczonych pomidorów / pesto pietruszkowe ze słonecznikiem / crème fraiche
- Zupa grzybowa / kluseczki / warzywa korzeniowe / parmezan
- Krem z białych warzyw / słonecznik w karmelu
- Bulion z kaczki / zielona herbata / kluseczki z pietruszką
Danie główne:
- Polędwiczka wieprzowa sous-vide / grillowane warzywa / risotto z pęczaku / sos śliwkowy
- Kacze udko / kluski śląskie / puree z selera / buraki demi – glace ze śliwką
- Sandacz / pieczony ziemniak / por / czarnuszka / sos cytrynowy
- Karczek z dzika/ puree ziemniaczane / pieczona marchew / jarmuż / grzyby / sos maderowy
- Pierś z kurczaka zagrodowego / polenta / grillowane warzywa / sos pomidorowy z chili
- Polędwiczka z dorsza / soczewica / kalafior / sos parmezanowy
Deser:
- Mus kawowy / wiśnie / słonecznik w karmelu
- Jabłecznik / krem cynamonowy / lody
- Ciasto czekoladowe / słony karmel
- Sernik z białą czekoladą / orzech laskowy
- Beza / krem cytrynowy / sezonowe owoce
- Panna Cotta / sezonowe owoce / kogel – mogel
Woda w dzbankach z miętą i cytryną – bezpłatnie