OPCJA I
- menu – 280 zł/os.
- opłata korkowa – 18 zł/os.
- pakiet napojów gazowanych – 18 zł/os.
- czas trwania – do 8 godzin
Zupy w wazach:
Rosół z domowym makaronem
Krem z pieczonych pomidorów z bazyliowym pesto z mozzarellą
Dania podane na półmiskach:
Sandacz w sosie z suszonych pomidorów z kaparami
Pierś z kurczaka w sosie serowym z fasolką szparagową
Karczek wieprzowy na młodej kapuście z koperkiem
Ziemniaki pieczone w ziołach i czosnku
Kopytka z okrasą
Bukiet gotowanych warzyw
Mix sałat z warzywami i winegretem z marakują
Zestaw zimnych przekąsek:
Tatar wołowy z domowymi piklami
Deska wyrobów z naszej spiżarni: wędzonki, pasztety, rolady
Tortilla z kurczakiem i chrupiącymi warzywami
Warzywa w tempurze w sosie orzechowym
Sałata grecka z winegretem cytrusowym
Pieczywo, masło
Dodatkowe danie gorące ( jedno do wyboru ):
Żurek / barszcz z pasztecikiem / zupa gulaszowa
Słodki stół:
Szarlotka z kruszonką
Brownie z masłem orzechowym
Kruszona beza/ krem/ truskawki
Sezonowe owoce
Napoje:
Woda / soki owocowe ( bez limitu )
Kawa / herbata ( bez limitu )
TORT
Kawa / czarna porzeczka/ orzech laskowy ( 20 zł/os. )
Malina / biała czekolada / limonka ( 20 zł/os. )
Mango / marakuja / kokos ( 20 zł/os. )
Banan / słony karmel / masło orzechowe ( 20 zł/os. )
Truskawka / rabarbar / mascarpone ( 20 zł/os. )
Możliwość dostarczenia własnego tortu – opłata serwisowa 7 zł/os.
Możliwość spakowania na wynos jedzenia, które zostanie
Własne pojemniki jednorazowe lub: pojemnik styropianowy 1,5 zł/szt., torba papierowa 3 zł/szt.
OPCJA II
- menu – 310 zł/os.
- opłata korkowa – 18 zł/os.
- pakiet napojów gazowanych -18 zł/os.
- czas trwania – do 8 godzin
Zupy w wazach:
Rosół z domowym makaronem
Krem ze świeżych pomidorów z bazyliowym pesto z mozzarellą
Danie serwowane:
Kacze udo confit z marynowanym burakiem i sosem śliwkowym podane z kluskami śląskimi
Zestaw zimnych przekąsek:
Tatar wołowy z domowymi piklami
Deska wyrobów z naszej spiżarni: wędzonki, pasztety, rolady
Tortilla a kurczakiem i chrupiącymi warzywami
Warzywa w tempurze z sosem orzechowym
Sałata grecka z vinegretem cytrusowym
Pieczywo i masło
Ciepły bufet:
Żurek
Sandacz w sosie z suszonych pomidorów z kaparami
Pierś z kurczaka w sosie serowym z fasolką szparagową
Ziemniaki pieczone w ziołach i czosnku
Kluski śląskie z okrasą
Bukiet gotowanych warzyw
Mix sałat z warzywami i winegretem z marakują
Słodki stół:
Szarlotka z kruszonką
Brownie z masłem orzechowym
Kruszona beza / krem / truskawki
Sezonowe owoce
Napoje:
Woda / soki owocowe ( bez limitu )
Kawa / herbata ( bez limitu )
TORT
Kawa / czarna porzeczka/ orzech laskowy ( 20 zł/os. )
Malina / biała czekolada / limonka ( 20 zł/os. )
Mango / marakuja / kokos ( 20 zł/os. )
Banan / słony karmel / masło orzechowe ( 20 zł/os. )
Truskawka / rabarbar / mascarpone ( 20 zł/os. )
Możliwość dostarczenia własnego tortu – opłata serwisowa 7 zł/os.
Możliwość spakowania na wynos jedzenia, które zostanie
Własne pojemniki jednorazowe lub: pojemnik styropianowy 1,5 zł/szt., torba papierowa 3 zł/szt.