OPCJA I
- menu – 210 zł/os.
- opłata korkowa – 17 zł/os.
- pakiet napojów gazowanych – 17 zł/os.
- czas trwania – do 8 godzin
Zupy w wazach:
Rosół z domowym makaronem
Krem z białych warzyw ze słonecznikiem w karmelu
Dania podane na półmiskach:
Sandacz w sosie winnym z cukinią i pomidorkami cherry
Polędwiczka wieprzowa z sezonowymi grzybami
Pierś z kurczaka z suszonymi pomidorami i orzechami
Ziemniaki pieczone w ziołach i czosnku
Kluski śląskie z okrasą
Bukiet gotowanych warzyw
Mix sałat z warzywami i winegretem z marakują
Zestaw zimnych przekąsek:
Tatar wołowy z domowymi piklami
Deska wyrobów z naszej spiżarni: wędzonki, pasztety, rolady
Strudel drożdżowy z kurczakiem, szpinakiem i fetą
Carpaccio z buraa z kozim serem i malinami
Sałata szynką dojrzewającą, melonem i winegretem miodowym
Dodatkowe danie gorące ( jedno do wyboru ):
Żurek / barszcz z pasztecikiem / zupa gulaszowa
Słodki stół:
Szarlotka z kruszonką
Ciasto czekoladowe ze słonym karmelem
Kruszona beza/ krem/ truskawki
Sezonowe owoce
Napoje:
Woda / soki owocowe ( bez limitu )
Kawa / herbata ( bez limitu )
TORT
Kawa / czarna porzeczka/ orzech laskowy ( 19 zł/os. )
Malina / biała czekolada / limonka ( 19 zł/os. )
Mango / marakuja / kokos ( 19 zł/os. )
Banan / słony karmel / masło orzechowe ( 19 zł/os. )
Truskawka / rabarbar / mascarpone ( 19 zł/os. )
Śliwka/czekolada/orzech/pomarańcz ( 19 zł/os. )
Możliwość dostarczenia własnego tortu – opłata serwisowa 7 zł/os.
Możliwość spakowania na wynos jedzenia, które zostanie
Opcja I – własne pojemniki jednorazowe, Opcja II – pojemnik styropianowy 1 zł/szt., torba papierowa 2 zł/szt.


OPCJA II
- menu – 250 zł/os.
- opłata korkowa – 17 zł/os.
- pakiet napojów gazowanych -17 zł/os.
- czas trwania – do 8 godzin
Zupy w wazach:
Rosół z domowym makaronem
Krem z białych warzyw ze słonecznikiem w karmelu
Danie serwowane:
Kacze udo confit z marynowanym burakiem i sosem śliwkowym podane z kluskami śląskimi
Zestaw zimnych przekąsek:
Tatar wołowy z domowymi piklami
Deska wyrobów z naszej spiżarni: wędzonki, pasztety, rolady
Strudel drożdżowy z kurczakiem, szpinakiem i fetą
Carpaccio z buraka z kozim serem i malinami
Sałata z szynką dojrzewającą, melonem i winegretem miodowym
Ciepły bufet:
Żurek
Sandacz w sosie winnym z cukinią i pomidorami cherry
Polędwiczka wieprzowa z sezonowymi grzybami
Ziemniaki pieczone w ziołach i czosnku
Kluski śląskie z okrasą
Bukiet gotowanych warzyw
Mix sałat z warzywami i winegretem z marakują
Słodki stół:
Szarlotka z kruszonką
Ciasto czekoladowe ze słonym karmelem
Kruszona beza / krem / truskawki
Sezonowe owoce
Napoje:
Woda / soki owocowe ( bez limitu )
Kawa / herbata ( bez limitu )
TORT
Kawa / czarna porzeczka/ orzech laskowy ( 19 zł/os. )
Malina / biała czekolada / limonka ( 19 zł/os. )
Mango / marakuja / kokos ( 19 zł/os. )
Banan / słony karmel / masło orzechowe ( 19 zł/os. )
Truskawka / rabarbar / mascarpone ( 19 zł/os. )
Śliwka/czekolada/orzech/pomarańcz ( 19 zł/os. )
Możliwość dostarczenia własnego tortu – opłata serwisowa 7 zł/os.
Możliwość spakowania na wynos jedzenia, które zostanie
Opcja I – własne pojemniki jednorazowe, Opcja II – pojemnik styropianowy 1 zł/szt., torba papierowa 2 zł/szt.

