CATERING WIELKANOCNY

Wszystkie nasze potrawy przygotowujemy od podstaw na bazie produktów od lokalnych Dostawców. Stosujmy oryginalne receptury i korzystamy z własnej wędzarni.

Żurek na maślance z białą kiełbasą – 43 zł/litr
Pikantne flaczki grzybowe z laną kluską – 46 zł/litr
Pierogi z szarpaną jagnięciną – 7,5 zł/szt.
Krokiety rybne z sandaczem, kaszą jęczmienną i warzywami – 9 zł/100g (2-3 krokiety)
Pieczone kacze udo z przyprawami korzennymi – 35 zł/szt. ( 200-250 g )
Skoki z królika w białym sosie  – 20 zł/100g ( 1 sztuka to około 200-300 g)
Biała kiełbasa własnego wyrobu – 7,9 zł/100g

Szynka wędzona tradycyjnie – 9 zł/100g
Schab wędzony tradycyjnie – 9 zł/100g
Boczek wędzony tradycyjnie – 9 zł/100g
Pasztet wieprzowy z żurawiną – 6,9 zł/100g
Pasztet z dziczyzny – 8,6 zł/100g
Carpaccio z rostbefu z rukolą i parmezanem – 24 zł/100g

Relish ogórkowy z musztardą francuską – 24 zł/200g
Ćwikła z chrzanem  – 24 zł/200g
Sos tatarski – 24 zł/200g

Szczupak w occie  – 58 zł/500ml
Śledź w śmietanie z musztardą, jajkiem i pieczonym ziemniakiem – 6,7 zł/100g
Jajko faszerowane grzybami – 5 zł/połówka jajka
Jajko faszerowane szpinakiem i gorgonzolą – 5 zł/połówka jajka
Ryba po grecku – 8 zł/100g
Rolada wieprzowa z grzybami, szpinakiem i kaszą bulgur – 9 zł/100g
Rolada z kaczki z bakaliami – 9 zł/100g

Mazurek z kajmakiem – 56 zł/szt. ( ok. 500 g )
Sernik – 9,8 zł/100 g
sprzedawany na sztuki – ok 1200 g sztuka ( ø 18 cm )

Miodownik z orzechami i karmelem – 9,8 zł/100g
minimalne zamówienie 500 g

Chleb żytni na zakwasie  – 21 zł/szt.

Na Państwa zamówienia czekamy do 2 kwietnia 2023 ( niedziela ) do godz. 20.00.
Warunkiem realizacji zamówienia jest wpłata 50% zadatku.
Odbiory zamówień 8 kwietnia 2023 ( sobota ) w godzinach 12.00-15.00.