Konferencje i szkolenia

Nasz Ośrodek to idealne miejsce do organizacji szkoleń, konferencji i wszelkiego rodzaju eventów. Do dyspozycji naszych Gości posiadamy w pełni wyposażone sale szkoleniowe ( ekran, rzutnik, nagłośnienie, zaciemnienie dla potrzeb projekcji ) komfortowo wyposażone, całoroczne domki, zaplecze restauracyjne oraz obszerny teren zielony idealny pod gry scenariuszowe czy zabawy team buildingowe.

Uczestnikom szkoleń i konferencji proponujemy również korzystanie z atrakcji dodatkowych Ośrodka:

  • piaszczysta plaża i boisko do siatkówki plażowej
  • przystań z wypożyczalnią sprzętu wodnego
  • wiata grillowa

Przerwa kawowa - oferta

  • kawa
  • wybór herbat
  • woda mineralna
  • soki owocowe
  • mix kruchych ciastek
  • kawa
  • wybór herbat
  • woda mineralna
  • soki owocowe
  • mix kruchych ciastek
  • ciastka francuskie z owocowym nadzieniem

Dodatkowo do pakietu I lub II proponujemy:

  • Owoce filetowane
  • Ciasto własnego wypieku
  • Wybór wypieków drożdżowych (mini rogaliki, mini pączki) i croissanty
  • Wybór kolorowych kanapek bankietowych (4 szt./os.)
  • Miks koktajlowy
  • Mini burgery
  • Tortille z tuńczykiem i kaparami, z majonezem, jajkiem i bekonem, z warzywami
  • Roladki z cukinii z suszonymi pomidorami i orzechami
  • Tartinki z łososiem, kurczakiem, szpinakiem i pomidorami
  • Chrupiące warzywa z dipem jogurtowo – miodowym
  • Panierowane pieczarki
  • Paluchy drożdżowe z ziołowym oliwami
  • Szaszłyki z wątróbki drobiowej w musie jabłkowym

Oferta „miks koktajlowy” dostępna dla grup minimum 20-osobowych

Serdecznie zapraszamy do kontaktu – naszą ofertę dostosujemy do Państwa wymogów organizacyjnych:

tel. 89 513 09 78

zatoka@przystanekzatoka.pl

Lunch konferencyjny - oferta

oferta dla grup minimum 30-osobowych

Zupa w kociołku:

  • Krem z kalafiora

Bufet gorący:

  • Schab wolno gotowany w sosie własnym z grillowanymi pieczarkami
  • Kurczak w otrębach z warzywami korzeniowymi w miodzie i sezamie
  • Sandacz saute w sosie porowym z zielonym groszkiem i czarnuszką
  • Penne w sosie pomidorowym z chili, oliwkami, bazylią i parmezanem

Dodatki do dań gorących:

  • Ryż z warzywami
  • Pieczone ziemniaki w ziołach
  • Kopytka zasmażane
  • Zestaw sałat, warzyw i sosów do własnej kompozycji

Napoje:

  • Woda w dzbankach

Zupa w kociołku:

  • Żur na maślance

Bufet gorący:

  • Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym
  • Pierś z kurczaka z suszonymi pomidorami i orzechem włoskim
  • Łosoś na szpinaku w sosie serowym
  • Spaghetti w sosie pesto z pomidorami, cukinią i serem dojrzewającym

Dodatki do dań gorących:

  • Ryż z warzywami
  • Kluski śląskie / pieczone ziemniaki w ziołach
  • Zestaw sałat, warzyw i sosów do własnej kompozycji

Bufet słodki:

  • Szarlotka
  • Sernik
  • Mus czekoladowy z malinami
  • Owoce filetowane

Napoje:

  • Woda w dzbankach / sok owocowy
  • Kawa/herbata

Lunch konferencyjny – menu do wlasnej kompozycj

obowiązuje jednolite menu dla grupy, oferta dla grup do 30 osób

Przystawka:

  • Pasztet staropolski / marynowane zielone jabłko / żurawina / chrzan
  • Rostbef / rukola / parmezan / kapary
  • Carpaccio z buraków / feta / soczewica

Zupa:

  • Rosół / domowy makaron
  • Żur na maślance / biała kiełbasa / wędzonka / jajko
  • Krem z pieczonych pomidorów / pesto pietruszkowe ze słonecznikiem / crème fraiche
  • Zupa grzybowa / kluseczki / warzywa korzeniowe / parmezan
  • Krem z białych warzyw / słonecznik w karmelu
  • Bulion z kaczki / zielona herbata / kluseczki z pietruszką

Danie główne:

  • Polędwiczka wieprzowa sous-vide / grillowane warzywa / risotto z pęczaku / sos śliwkowy
  • Kacze udko / kluski śląskie / puree z selera / buraki demi – glace ze śliwką
  • Sandacz / pieczony ziemniak / por / czarnuszka / sos cytrynowy
  • Karczek z dzika/ puree ziemniaczane / pieczona marchew / jarmuż / grzyby / sos maderowy
  • Pierś z kurczaka zagrodowego / polenta / grillowane warzywa / sos pomidorowy z chili
  • Polędwiczka z dorsza / soczewica / kalafior / sos parmezanowy

Deser:

  • Mus kawowy / wiśnie / słonecznik w karmelu
  • Jabłecznik / krem cynamonowy / lody
  • Ciasto czekoladowe / słony karmel
  • Sernik z białą czekoladą / orzech laskowy
  • Beza / krem cytrynowy / sezonowe owoce
  • Panna Cotta / sezonowe owoce / kogel – mogel

Woda w dzbankach z miętą i cytryną – bezpłatnie