Imprezy rodzinne i firmowe

Nasza restauracja to doskonałe miejsce do organizacji wystawnych przejęć firmowych oraz kameralnych uroczystości rodzinnych. Przestronne sale z widokiem na jezioro, doskonała kuchnia oraz dyskretna i profesjonalna obsługa to gwarancja obsługi imprez na najwyższym poziomie.

 

Serdecznie zapraszamy do kontaktu – naszą ofertę dostosujemy do Państwa wymogów organizacyjnych:

tel. 89 513 09 78

zatoka@przystanekzatoka.pl

UROCZYSTOŚCI RODZINNE 2024

OFERTA PODSTAWOWA

190 zł/os.
czas trwania uroczystości – do 3 godzin
w cenie świeże kwiaty i świece

Zupy w wazach:
Rosół z domowym makaronem
Krem z pieczonych pomidorów z bazyliowym pesto i mozzarellą

Dania gorące na półmiskach:
Sandacz w sosie z suszonych pomidorów z kaparami
Pierś z kurczaka w sosie serowym z fasolką szparagową
Karczek wieprzowy na młodej kapuście z koperkiem
Pieczone ziemniaki
Kopytka z okrasą
Bukiet gotowanych warzyw
Mix sałat z sezonowymi warzywami i vinegretem z marakują

Słodki stół:
Szarlotka z kruszonką
Brownie z masłem orzechowym
Kruszona beza / krem/ truskawki
Sezonowe owoce

Napoje:

Woda i soki owocowe ( bez limitu )
Kawa i herbata ( bez limitu )

OFERTA ROZSZERZONA

250 zł/os.
oferta podstawowa rozszerzona o zimne przekąski
czas trwania uroczystości – do 5 godzin

Tatar wołowy z domowymi piklami
Deska wyrobów z naszej wędzarni: wędzonki, pasztety, rolady
Tortilla z kurczakiem i chrupiącymi warzywami
Warzywa w tempurze z sosem orzechowym
Sałata grecka z winegretem cytrusowym
Pieczywo i masło

MENU DZIECIĘCE

110 zł/os.

Rosół z domowym makaronem
Nuggetsy z frytkami i mizerią
Lody z owocami
Woda i sok owocowy
Bufet słodki

TORT

Kawa / czarna porzeczka / orzech laskowy ( 20 zł/os.)
Malina / biała czekolada / limonka ( 20 zł/os. )
Mango / marakuja / kokos ( 20 zł/os. )
Banan / słony karmel / masło orzechowe ( 20 zł/os. )
Truskawka / rabarbar / mascarpone ( 20 zł/os. )

Możliwość dostarczenia własnego tortu – opłata serwisowa 7 zł/os.
Ewentualna opłata korkowa za własny alkohol – 18 zł/os.
Pakiet napojów gazowanych ( bez limitu ) – 18 zł/os.

Przy rezerwacji terminu wymagana zaliczka ( 500 zł ) – nr konta: 63 1240 5598 1111 0000 5035 15 43.

Możliwość spakowania na wynos jedzenia, które zostanie:

Opcja I – własne pojemniki jednorazowe, Opcja II – pojemnik styropianowy 1,5 zł/szt., torba papierowa 3 zł/szt.

KAMERALNE, WIECZORNE UROCZYSTOŚCI RODZINNE I FIRMOWE 2024

OPCJA I

  • menu – 280 zł/os.
  • opłata korkowa – 18 zł/os.
  • pakiet napojów gazowanych – 18 zł/os.
  • czas trwania – do 8 godzin

Zupy w wazach:
Rosół z domowym makaronem
Krem z pieczonych pomidorów z bazyliowym pesto z mozzarellą

Dania podane na półmiskach:
Sandacz w sosie z suszonych pomidorów z kaparami
Pierś z kurczaka w sosie serowym z fasolką szparagową
Karczek wieprzowy na  młodej kapuście z koperkiem
Ziemniaki pieczone w ziołach i czosnku
Kopytka z okrasą
Bukiet gotowanych warzyw
Mix sałat z warzywami i winegretem z marakują

Zestaw zimnych przekąsek:
Tatar wołowy z  domowymi piklami
Deska wyrobów z naszej spiżarni: wędzonki, pasztety, rolady
Tortilla z kurczakiem i chrupiącymi warzywami
Warzywa w tempurze w sosie orzechowym
Sałata grecka z winegretem cytrusowym
Pieczywo, masło

Dodatkowe danie gorące ( jedno do wyboru ):
Żurek / barszcz z pasztecikiem / zupa gulaszowa

Słodki stół:
Szarlotka z kruszonką
Brownie z masłem orzechowym
Kruszona beza/ krem/ truskawki
Sezonowe owoce

Napoje:
Woda / soki owocowe ( bez limitu )
Kawa / herbata ( bez limitu )

TORT

Kawa / czarna porzeczka/ orzech laskowy ( 20 zł/os. )
Malina / biała czekolada / limonka ( 20 zł/os. )
Mango / marakuja / kokos ( 20 zł/os. )
Banan / słony karmel / masło orzechowe ( 20 zł/os. )
Truskawka / rabarbar / mascarpone ( 20 zł/os. )

Możliwość dostarczenia własnego tortu – opłata serwisowa 7 zł/os.

Możliwość spakowania na wynos jedzenia, które zostanie
Własne pojemniki jednorazowe lub: pojemnik styropianowy 1,5 zł/szt., torba papierowa 3 zł/szt.

OPCJA II

  • menu – 310 zł/os.
  • opłata korkowa – 18 zł/os.
  • pakiet napojów gazowanych -18 zł/os.
  • czas trwania – do 8 godzin

Zupy w wazach:
Rosół z domowym makaronem
Krem ze świeżych pomidorów z bazyliowym pesto z mozzarellą

Danie serwowane:
Kacze udo confit z marynowanym burakiem i sosem śliwkowym podane z kluskami śląskimi

Zestaw zimnych przekąsek:
Tatar wołowy z domowymi piklami
Deska wyrobów z naszej spiżarni: wędzonki, pasztety, rolady
Tortilla a kurczakiem i chrupiącymi warzywami
Warzywa w tempurze z sosem orzechowym
Sałata grecka z vinegretem cytrusowym
Pieczywo i masło

Ciepły bufet:
Żurek
Sandacz w sosie z suszonych pomidorów z kaparami
Pierś z kurczaka w sosie serowym z fasolką szparagową
Ziemniaki pieczone w ziołach i czosnku
Kluski śląskie z okrasą
Bukiet gotowanych warzyw
Mix sałat z warzywami i winegretem z marakują

Słodki stół:
Szarlotka z kruszonką
Brownie z masłem orzechowym
Kruszona beza / krem / truskawki
Sezonowe owoce

Napoje:
Woda / soki owocowe ( bez limitu )
Kawa / herbata ( bez limitu )

TORT

Kawa / czarna porzeczka/ orzech laskowy ( 20 zł/os. )
Malina / biała czekolada / limonka ( 20 zł/os. )
Mango / marakuja / kokos ( 20 zł/os. )
Banan / słony karmel / masło orzechowe ( 20 zł/os. )
Truskawka / rabarbar / mascarpone ( 20 zł/os. )

Możliwość dostarczenia własnego tortu – opłata serwisowa 7 zł/os.

Możliwość spakowania na wynos jedzenia, które zostanie
Własne pojemniki jednorazowe lub: pojemnik styropianowy 1,5 zł/szt., torba papierowa 3 zł/szt.