OPCJA I
- menu – 190 zł/os.
- opłata korkowa – 15 zł/os.
- pakiet napojów gazowanych -15 zł/os.
- czas trwania – do 8 godzin
Zupy w wazach:
Bulion drobiowy z domowym makaronem
Zupa serowa z orzechami
Dania podane na półmiskach:
Pierś z indyka w sosie majerankowym z musztardą francuską i brokułem
Karkówka wolno gotowana w sosie rozmarynowym z grillowaną
marchewką w miodzie i pieczarką
Ziemniaki pieczone w ziołach i czosnku
Kluski śląskie z okrasą
Bukiet gotowanych warzyw
Mix sałat z warzywami i winegretem cytrynowym
Zestaw zimnych przekąsek:
Tatar wołowy z domowymi piklami
Deska wyrobów z naszej spiżarni: wędzonki, pasztety, rolady
Roladki z kurczakiem, warzywami w sezamie w chrupiącym cieście pszennym
Ratatuj z grillowanych warzyw z pikantnym sosem pomidorowym sosem dojrzewającym i czarnuszką
Sałata z marynowaną w ziołach fetą, oliwkami, awokado, papryką i winegretem bazyliowym
Dodatkowe danie gorące ( jedno do wyboru ):
Żurek / barszcz z pasztecikiem / zupa gulaszowa
Słodki stół:
Tarta z owocami, białą czekoladą i kremem mascarpone
Banan z karmelem i orzechami arachidowymi
Karpatka z kremem waniliowym i musem truskawkowym
Sezonowe owoce
Napoje:
Woda / soki owocowe ( bez limitu )
Kawa / herbata ( bez limitu )
TORT
Kawa / czarna porzeczka/ orzech laskowy ( 15 zł/os. )
Malina / biała czekolada / limonka ( 15 zł/os. )
Mango / marakuja / kokos ( 17 zł/os. )
Banan / słony karmel / masło orzechowe ( 15 zł/os. )
Truskawka / rabarbar / mascarpone ( 15 zł/os. )
Możliwość dostarczenia własnego tortu – opłata serwisowa 7 zł/os.


OPCJA II
- menu – 210 zł/os.
- opłata korkowa – 15 zł/os.
- pakiet napojów gazowanych -15 zł/os.
- czas trwania – do 8 godzin
Zupy w wazach:
Bulion drobiowy z domowym makaronem
Zupa serowa z orzechami
Danie serwowane:
Kacze udo confit z marynowanym burakiem i sosem śliwkowym podane z kluskami śląskimi
Zestaw zimnych przekąsek:
Tatar wołowy z domowymi piklami
Deska wyrobów z naszej spiżarni: wędzonki, pasztety, rolady
Roladki z kurczakiem, warzywami w sezamie w chrupiącym cieście pszennym
Ratatuj z grillowanych warzyw z pikantnym sosem pomidorowym, sosem dojrzewającym i czarnuszką
Sałata z marynowaną w ziołach fetą, oliwkami, awokado, papryką i winegretem bazyliowym
Ciepły bufet:
Żurek
Filet z sandacz w sosie koperkowy z cukinią i pomidorkami cherry
Pierś z indyka w sosie majerankowym z musztardą francuską i brokułem
Ziemniaki pieczone w ziołach i czosnku
Kluski śląskie z okrasą
Bukiet gotowanych warzyw
Mix sałat z warzywami i winegretem cytrynowym
Słodki stół:
Tarta z owocami, białą czekoladą i kremem mascarpone
Banan z karmelem i orzechami arachidowymi
Karpatka z kremem waniliowym i musem truskawkowym
Sezonowe owoce
Napoje:
Woda / soki owocowe ( bez limitu )
Kawa / herbata ( bez limitu )
TORT
Kawa / czarna porzeczka/ orzech laskowy ( 15 zł/os. )
Malina / biała czekolada / limonka ( 15 zł/os. )
Mango / marakuja / kokos ( 17 zł/os. )
Banan / słony karmel / masło orzechowe ( 15 zł/os. )
Truskawka / rabarbar / mascarpone ( 15 zł/os. )
Możliwość dostarczenia własnego tortu – opłata serwisowa 7 zł/os.

