KAMERALNE, WIECZORNE UROCZYSTOŚCI RODZINNE 2021

OPCJA I

  • menu – 170 zł/os.
  • opłata korkowa – 12 zł/os.
  • pakiet napojów gazowanych -12 zł/os.
  • czas trwania – do 8 godzin

Zupy w wazach:
Rosół z domowym makaronem
Krem z białych warzyw z orzechem laskowym

Dania podane na półmiskach:
Polędwiczka wieprzowa na różowo w sosie z grzybów
leśnych i lubczyku
Pierś z kurczaka z sosem z suszonego pomidora,
wędzonego boczku i orzecha laskowego
Sandacz w sosie winnym z selerem naciowymi
zielonym groszkiem
Ziemniaki opiekane z tymiankiem i rozmarynem
Bukiet gotowanych warzyw z kruszonką migdałową
Mix sałat z warzywami i winegretem cytrynowym

Zestaw zimnych przekąsek:
Tatar wołowy z domowymi piklami
Deska wyrobów z naszej spiżarni: wędzonki, pasztety, rolady
Tortille z grillowanym i kurczakiem i warzywami
Carpaccio z buraków z malinami, soczewicą i serem blue
Miks sałat z gruszką, winogronami i kozim serem

Dodatkowe danie gorące ( jedno do wyboru ):
Żurek / barszcz z pasztecikiem / zupa gulaszowa

Słodki stół:
Beza z owocami i kremem mascarpone
Szarlotka ze słonym karmelem
Tiramisu z kremem na likierze Baileys
Sezonowe owoce

Napoje:
Woda / soki owocowe ( bez limitu )
Kawa / herbata ( bez limitu )

TORT

Kawa / czarna porzeczka/ orzech laskowy ( 12 zł/os. )
Malina / biała czekolada / limonka ( 12 zł/os. )
Mango / marakuja / kokos ( 14 zł/os. )
Banan / słony karmel / masło orzechowe ( 12 zł/os. )
Truskawka / rabarbar / mascarpone ( 12 zł/os. )

Możliwość dostarczenia własnego tortu – opłata serwisowa 5 zł/os.

OPCJA II

  • menu – 190 zł/os.
  • opłata korkowa – 12 zł/os.
  • pakiet napojów gazowanych -12 zł/os.
  • czas trwania – do 8 godzin

Zupy w wazach:
Rosół z domowym makaronem
Krem z białych warzyw z orzechem laskowym

Danie serwowane:
Kacze udo confit z marynowanym burakiem i sosem śliwkowym podane z kluskami śląskimi

Zestaw zimnych przekąsek:
Tatar wołowy z domowymi piklami
Deska wyrobów z naszej spiżarni: wędzonki, pasztety, rolady
Tortille z grillowanym i kurczakiem i warzywami
Carpaccio z buraków z malinami, soczewicą i serem blue
Miks sałat z gruszką, winogronami i kozim serem

Ciepły bufet:
Żurek
Polędwiczka wieprzowa na różowo w sosie z grzybów leśnych i lubczyku
Pierś z kurczaka z sosem z suszonego pomidora, wędzonego boczku i orzecha laskowego
Sandacz w sosie winnym z selerem naciowym i zielonym groszkiem
Ziemniaki opiekane z tymiankiem i rozmarynem
Bukiet gotowanych warzyw z kruszonką migdałową

Słodki stół:
Beza z owocami i kremem mascarpone
Szarlotka ze słonym karmelem
Tiramisu z kremem na likierze Baileys
Sezonowe owoce

Napoje:
Woda / soki owocowe ( bez limitu )
Kawa / herbata ( bez limitu )

TORT

Kawa / czarna porzeczka/ orzech laskowy ( 12 zł/os. )
Malina / biała czekolada / limonka ( 12 zł/os. )
Mango / marakuja / kokos ( 14 zł/os. )
Banan / słony karmel / masło orzechowe ( 12 zł/os. )
Truskawka / rabarbar / mascarpone ( 12 zł/os. )

Możliwość dostarczenia własnego tortu – opłata serwisowa 5 zł/os.